Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continúa nevegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé coneixer com canviar la configuració, en la nostra Política de cookies tancar
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop
El Xop

Destacat

Centre Ocupacional

El Centre Ocupacional El Xop depèn de l'Entitat titular Fundació Privada El Xop.

El seu domicili social  és al C/ Llull, 27-39 2ªpl. de Barcelona.

La Fundació El Xop, disposa en aquest moments de dos serveis diferenciats en l'àmbit assistencial i ocupacional, que són:

  • Servei de Teràpia Ocupacional (STO)
  • Servei Ocupacional d'Inserció (SOI)

Ambdós comparteixen infrastructura  física, òrgans de direcció i algun tipus de recursos específics, però estan diferenciats quant a funcionament, objectius generals i específics, així com en la finalitat que persegueixen.

OBJECTIU

L'objectiu principal del Centre és la integració social dels usuaris mitjançant la teràpia ocupacional (ajustament personal i ocupació terapèutica), fomentant la independència i autonomia personal.

Per assolir aquest objectiu s'elabora i aplica un PIR, per a cadascun dels usuaris, en referència a una guia de continguts, tenint en compte les mancances i necessitats de l'individu, amb l'objectiu final de mantenir i potenciar les seves capacitats personals.

L'aplicació d'aquests programes, elaborats per l'equip tècnic del Centre i ratificats pel l'EVO de la Gralitat. de Cat., es fa sempre prioritzant un aspecte que pensem que és bàsic: la qualitat de la relació entre les persones ateses al Centre, sigui la més òptima possible, tant en el desenvolupament de les activitats d'ocupació terapèutica com en les d'ajust personal.

USUARIS

Són usuaris del STO aquelles persones adultes amb discapacitat intel.lectual  creditores d'un percentatge total de discapacitat (PTD) del 65% o superior i ser susceptibles de rebre aquest servei segons els Equips de Valoració i Orientació de l'Administració (EVO)

Les persones usuaries del SOI poden tenir un PTD inferior al 65%.

HORARI D'ATENCIÓ

L'horari d'atenció del Centre Ocupacional El Xop és de dilluns a divendres de 9 del matí a 5 de la tarda.

Etiquetes de la secció

Centre Ocupacional