Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continúa nevegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé coneixer com canviar la configuració, en la nostra Política de cookies tancar

Destacat

Aquest lloc és segur

  ¡¡Enhorabona, vostè està visitant un lloc segur!!

Les dades que intercanviï amb nosaltres estaran encriptades per la qual cosa viatgen de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre la nostra web i vostè, i en retroalimentació la informació que ens aporti (dades personals, contrasenyes, etc ), és totalment xifrada o encriptada.
El que les dades viatgin xifrades, ens referim al fet que s'empren algoritmes matemàtics i un sistema de claus que només són identificats entre vostè i el servidor on està allotjada aquesta pàgina web.
En tenir el nostre certificat SSL fiable, les nostres dades estan encriptades, en aquest moment podem assegurar que ningú pot llegir el seu contingut. El nostre certificat SSL permet la transmissió segura d'informació a través d'internet, i així confirmar que les dades estan lliures de persones no desitjades.

El logotipsitio seguro SSL que trobarà a la part inferior del nostre lloc web confirma que és totalment segur, així com el cadenat verd que podrà; veure en el seu navegador que ho testifica

El nostre certificat està expedit i verificat per una de les empreses més importants en Ciber Seguretat, Comodo.
 Així que si fóssiu segur de navegar pel nostre lloc web i comunicar-se amb nosaltres.

Més informació sobre els avantatges del certificat.